Wow, tiden går fort. Vi er allerede inne i 4 mnd av mitt ett år uten prosjekt. Denne måneden skulle jeg klare meg uten å kjøpe noen nye ting – bortsett fra mat selvfølgelig.

Disse 30 dagene har gått fort, og jeg har blitt satt på mange prøvelser. Jeg har reist til London, Paris og hatt behov for både treningstøy og annet. Jeg har flere ganger nesten gått på en smell, men med god hjelp fra min kjære – har jeg klart å holde meg.

Hva har jeg lært?

  • Man kan faktisk gå en hel måned uten å kjøpe noe som helst
  • Det er deilig å ikke ha alternativet
  • Man slipper ikke å gå på shopping med dama, hun drar deg med i butikker i Paris «okke som».
  • Jeg har blitt mer bevisst på hva jeg ønsker å kjøpe, og hvorfor jeg har lyst på det.

I hele desember skal jeg leve uten smarttelefon. Jeg skal kun bruke min Nokia steinalder dumtelefon. Dette gjør jeg for å få ro i julestrien, jobbe fokusert når jeg er på jobb og koble ut når jeg ikke er på jobb.

Jeg kommer som vanlig til å poste fortløpende i denne Facebook gruppen for dere som liker å følge med.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.