I går var jeg på bursdagsfest til en blogg, det min første bloggbursdagsfest (utrolig nok), og jeg storkoste meg! Jeg hilste på mange gamle venner, og fikk noen nye – stemningen var uformell og veldig veldig hyggelig. Jeg hadde og noen diskusjoner, men alltid men gjensidig respekt og med glimt i øye. Akkurat slik kjøkkenfesten er.

Jeg har lyst til å takke Jørgen Helland og alle de andre i Halogen for at de fortsatt deler sine tanker og kompetanse med oss. De står på, leverer gode blogginnlegg og er flinke til å utfordre og skape debatt. Slik digger jeg!

Norge er et lite land, og jeg synes det er viktig at folk som jobber med faget vårt holder den hyggelige tonen, deler kunnskap og utfordringer med hverandre. Slik at vi alle utvikler oss, blir bedre og kontinuerlig drar kompetanse og miljøet oppvover.

Så takk Jørgen og resten av gjengen på Kjøkkenfesten, jeg digger dere 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.