4034810728_73cccc3d2a_b

CC: aktivioslo

Denne helgen har jeg, sammen med min mor og mini, bodd på det nye hotellet «Hotel Folketeateret» som jeg var på åpningen av for en stund siden. Siden jeg nå flytter til Oslo så var mini veldig nysjerrig på hvor jeg skulle jobbe, og hvordan det så ut. Vi har derfor vært høyt og lavt, hengt med Arnstein (og jr) og fikk til og med med oss «Mamma Mia» forestillingen.

Men først litt om hotellet. Jeg har vært på ganske mange hotell de siste årene (blant annet «Farris Bad«) og har relativt høye forventninger når jeg kommer til et nytt hotell, både til design, service og komfort. Og jeg ble ikke skuffet for å si det sånn, man blir først møtt av utrolig serviceinstillte resepsjonister for så å bli fulgt opp til et fantastisk rom med masse plass, lekkert design og lekker utsikt. På kvelden når det var sovetid for mini stakk vi bort til et åpent rom hvor gjestene GRATIS kunne forsyne seg av kveldsmat, både varm og kald. Absolutt et kjempepluss som jeg håper flere hoteller følger etter!

Lørdagen så vi «Mamma Mia» som mini hadde gledet seg veldig til, alt i alt en veldig flott forestilling men litt lang for en 5 åring. Oversettelsen til Norsk føltes naturlig og alle skuespillerene var dyktige, med fantastiske stemmer. La også merke til at de ansatte var flink til å lose folk til plassene sine og hele oppsettingen var veldig proff. Kan absolutt anbefales til Abba fans 🙂

Nå skal jeg og mini pakke sammen og sette oss på flyet hjem til kr.sand, det gleder han seg til 🙂

Hvordan var din helg?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.