Døgnet mitt har allerede for få timer, og det er derfor viktig at jeg er mest mulig i arbeidsflyten min. Mye av jobben min går ut på å holde meg oppdatert på nyheter og trender, det er derfor viktig at jeg leser mange blogger, nyhetssider etc – her er Google Reader en soleklar vinner.

Når jeg sitter foran maskinen så bruker jeg bare google.com/reader som avleser, men når jeg er borte fra maskinen har jeg slitt med å finne en applikasjon som er like effektiv og lekker som Google sitt grensesnitt. Det har også vært viktig at den har syncet slik at jeg ikke leser sakene 2 ganger.

Løsningen ble Reeder for iPhone og iPad.

Reeder gir meg en rask og enkel oversikt over innlegg jeg enda ikke har lest – og gir meg også hvilke blogger som har uleste innlegg tilfelle jeg vil hoppe direkte disse.

Videre kan jeg lese alle innlegg uten å forlate programmet, eventuelt enkelt hoppe til Safari. Enkle håndbevegelser gjør at jeg kan «swipe» frem og tilbake via innleggene.

Det beste av alt er at man har svært enkle måter å dele innleggene på som feks via twitter, delicious eller ved å sende en mail. Det er også mulighet for å lagre til Instapaper som er en stor fordel siden jeg er en ivrig bruker.

Alt i alt så leverer Reeder over all forventning og et program jeg trygt kan anbefale.

Det fungerer like bra på iPhone som iPad, skulle faktisk ønske de kunne komme med en desktop versjon også..

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.