I går kveld var jeg på konsert med en av artistene som virkelig har inspirert meg oppover årene, Jamie Cullum. Med meg hadde jeg mine to gode venner Arnt og Even som begge var minst like entusiastiske som meg.

Til oppvarming hadde Jamie valgt ut et norskt band som han har vært på turne med før som het Beady Belle, jeg må inrømme at jeg aldri hadde hørt om dem før og hadde egentlig ikke noe spesielle forventinger.. men allerede fra første sang hadde de publikum i sin hule hånd og etter at de var ferdig med sangene mine var det allerede svært god stemning og folk både danset, klappet og sang rundt meg. En herlig følelse!

Etter en kort pause om omrigg kom Jamie på scenen og publikum ga han en fantastisk velkomst som du virkelig så overrasket og gikk inn på han. Han leverte nydelige versjoner av så og si alle sangene hele salen håpet på, og det var en magisk stemning blant publikum som man ikke ofte ser. ALLE var fanget i Jamie sin verden og den sprelske lille fyren var høyt og lavt og imponerte igjennom hele konserten.

Filmen under er fra de siste 14 minuttene av konserten og fanger litt stemningen som var der. Du vil se at publikum fortsetter å synge høyt til Jamie etter de egentlig er ferdig, og fortsetter i 2 minutter i mørke før bandet kommer tilbake og joiner igjen – for et kick å stå midt i salen og bare nyte herlig stemning og vakker musikk.. altfor lenge siden jeg har opplevd live musikk på den måten. I slutten av filmen vil dere høre «Wind cries mary» og Jamie sin tolkning av «Umbrella vs Singing in the rain».

Jeg ble utrolig inspirert av hele kvelden, og anbefaler alle som har muligheten til å oppleve Jamie live – han er en fantastisk musiker og entertainer!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.