Ting skjer fort i kommunikasjons- og markedsføringsbransjen, og jeg får endel spørsmål om jeg har byttet jobb igjen. Svaret er ja og nei, hehe, Creo har nemlig fusjonert med DIST og heter nå DIST fremover.

Begge selskapene hadde samme eier, så hele prosessen var relativt udramatisk og effektiv. DIST er hele tiden et selskap jeg har sett opp til og hatt enorm respekt for, de er ekstremt kreative og tør og prøve nye ting – noe altfor få tør. Det var derfor supermotiverende for meg å fortsette inn i DIST og få enda flere dyktige og inspirerende kollegaer.

DIST er et såkallt «digital marketingbyrå» og vi er veldig idebasert. Det vil si at vi først ser på utfodringen til kunde, jobber ut en sterk ide for så å velge kanaler og virkemiddel som er best for å spre ideen for å løse utfordringen. Vi lager ikke bare en app for å lage en app, eller en facebookside bare fordi alle har det – mottoet vårt er at hvis det er en ny sykkel vi må lage, eller skrive en bok for å løse problemet til kunden vår – så gjør vi det.

DIST er kanskje mest kjent for de 2 videoene under. Kuene bestemmer for Litago, og syngende værdame på TV2 for å få oppmerksomhet rundt X-Factor.

Du kan se flere casefilmer her.

Jeg stortrives med nye utfordringer og spennende kunder! Jeg er akkurat der jeg ønsker å være, og jeg lærer masse hver eneste dag! 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.