Siden jeg fylte 20 har jeg vært det man kaller selvstendig næringsdrivende. Jeg har hatt ansvar for meg selv og selvom jeg har jobbet med mange mennesker de siste årene har det alltid vært megselv jeg har jobbet med og for.

Det er derfor litt av en omstilling å begynne å innstille seg på å tenke som et team. Avgjørelser og rutiner man har og gjør påvirker plutselig andre enn meg selv, og noen avgjørelser og rutiner vil bli gjort uten deg.

Det føles litt rart, men mest av alt veldig gøy og utfordrende. Jeg føler meg så utrolig hjemme hos Colt og hele gjengen har gjort en topp innsats for at jeg skal føle meg velkommen. Det er kjempegøy å knytte til seg kompetansen de har og se hvor strukturerte og målrettet de er.

De neste 3 mnd kommer til å bli ekstremt krevende og morsomme hvor jeg kommer til å bruke mye tid på å komme meg inn i alt, begynne å synliggjøre meg i markedet og ikke minst bli bedre kjent mine kollegaer.

Jeg gleder meg.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.