Siden november i fjor har bloggeren Regine Stokke delt sin kamp mot kreften, og i dag fikk bloggleserene beskjed fra søsteren hennes at hun gikk bort i formiddag. Her er sosiale medier  blitt brukt til å dele et sterkt budskap som har engasjert store deler av Norge, og det har vært en emosjonell reise både for henne og leserene hennes.

I tillegg til å fortelle sin historie har Regine brukt bloggen for å skape oppmerksomhet rundt behandling av kreft, og hun har samlet inn over 300 000 kroner via sine lesere.

Jeg møtte aldri Regine men via bloggen følte jeg at jeg kjente henne, det tror jeg mange gjorde. Og jeg må inrømme at jeg ble veldig preget når jeg leste at hun hadde gått bort i dag, og kommentarene som strømmet inn på bloggen hennes viste at jeg var langt fra den eneste som lot dette gå inn på meg. Iløpet av første timen hadde hun over 2500 kommentarer på siste innlegget publisert av lillesøsteren.

Regine har uttalt flere ganger at hun ønsker at bloggen hennes blir gitt ut i bokform, jeg håper dette blir realisert så hennes sterke ord og tanker kan nå ut til flest mulig mennesker.

Sender mine kondulasjoner til familie og venner, og håper hun hviler i fred.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.