Det er drøssevis av innlegg og synsinger om Google Plus om dagen, jeg har bevisst avventet litt og bare brukt tid på kveldene til å leke meg forsiktig – uten å synse for mye. Dette innlegget handler ikke så mye om G+, men mer om hvordan jeg foreløpig har valgt å organisere sirklene mine.

En av tingene jeg liker med G+ er nemlig at den tvinger deg til å sortere dine relasjoner helt fra begynnelsen, slik at det blir mye mer oversiktlig enn listene på Facebook feks.

Jeg har valgt å ha få, men gjennomtenkte sirkler.

 • Indre Sirkel
  Her ligger mine aller nærmeste venner (foreløpig 3 stk) som jeg kan dele alt med, uansett.
 • Venner
  Her putter jeg mennesker som jeg har lyst til å stoppe opp og si hei til på gaten, og hvor samtalene våre vil handle om andre ting enn jobb eller fag.
 • Social
  Her har jeg relasjoner fra Twitter. Dette er da folk jeg finner interessante både sosialt og rent faglig, men som er vant med tonen og innholder jeg deler på Twitter fra før av. Foreløpig legger jeg til ganske få av gangen, og vurderer om jeg finner innholdet de deler relevant.
 • Business
  Her ligger alle relasjoner til folk jeg jobber med, har jobbet med, og ønsker å jobbe med.
 • Bloggere
  Da jeg jobber mye med bloggere har jeg valgt å ha en egen sirkel til disse, for å kunne sende ut forespørsler og stille spørsmål uten at det skaper støy fra «social» sirkelen.
 • Influencers
  Her ligger heltene mine! Navn som Gary Vaynerchuck, Kevin Rose og Chris Brogan er her. Dette er sirkelen som inspirerer og motiverer meg.

Dette er mine sirkler, enkelt og greit.

Hva er dine?

G+ profilen min finner dere her btw.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.