Jeg lovet dere for en stund siden å fortelle mer om min nye arbeidsplass. Selskapet heter Bootstrap Marketing og jeg jobber som leder for buzzavdelingen. Jeg har foreløpig lederansvaret for to smarte karer som heter Christoffer (han har ansvar for events) og Rohin (min buzz-trainee). Totalt er vi ti som jobber her og vi har kontor på Frogner, ikke langt fra Slottet.

Jeg har to primæroppgaver hos BM; buzzkampanjer og bloggmanager – jeg tenkte å utdype litt mer for de som er interesserte.

Buzzkampanjer
Oppgaven min er å skape oppmerksomhet og engasjement rundt produktet eller tjenesten til kundene vi jobber med. Her går jeg inn og utvikler kreative konsept som passer bra mot målgruppen kunden ønsker å nå, gjennomfører selve kampanjen og optimaliserer den fortløpende, når kampanjen er ferdig leverer jeg en rapport som forteller hvor mange mennesker vi har nådd, hvor mange besøk vi har generert og annen relevant informasjon.

Bloggmanager
Her jobber jeg sammen med noen av Norges beste bloggere og utfører bloggkampanjer, samkjørt med buzzkampanjene selvfølgelig. På den måten klarer vi å maksimere effekten for kundene våre, samtidig som bloggeren blir ivaretatt på en god måte. Min oppgave er først og fremst og representere bloggeren og sørge for han/hun ikke blir utnyttet eller overkjørt, samtidig er det viktig for meg (og bloggeren) at kundene blir godt ivaretatt og trygge på at det blir levert resultater.

Det var litt om den nye jobben min. Jeg svarer gjerne på spørsmål dere måtte ha i kommentarfeltet under. Vurderer også å dele litt kundecaser med dere – er det noe dere er interessert i å lære mer om?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.