I disse koselige stolene hadde jeg i går møte med redaktøren min Even på Cappelen Damm for å få første tilbakemelding på manuset jeg sendte til dem. Jeg har svært nervøs over å få høre noe som «prøv igjen» eller «dette var en god start» – heldigvis hadde Even bare små innspill og boken er godkjent fra Cappelen Damm sin side.

How cool is that!!!?

Vi bestemte oss også på at boken kommer ut i juni(ish) og prosessen fremover er at boken nå vil bli sendt til språkvask (det trengs), deretter skal design og oppsett bestemmes. Jeg begynner også nå å jobbe på en utrolig kul e-bok løsning sammen med Lemonade, som jeg gleder meg til å dele prossesen av med dere.

Dette er gøy!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.