Tidligere i år var jeg så heldig å få tilsendt manuset til Nils Petter Nordskar sin nye bok – Tusen og enda en natt. Nils Petter er for de som ikke kjenner til han en han en svært erfaren, inspirerende og hyggelig mann som har vært sentral i reklamenorge siden tidenes morgen.

Jeg er egentlig ikke særlig flink til å lese bøker, men siden Nils Petter både er en venn og spennende fyr – så tok jeg meg tid til å lese boken i sommerferien. Noe jeg er glad for at jeg gjorde.

Dette er virkelig en bok alle som er opptatt av ideer og kommunikasjon burde lese. Lærerike og utrolig inspirerende historier både fra tiden før og etter tusenårsskiftet. Er du i markedsføring og kommunikasjonsbransen er boken et must.

Boken kan du kjøpe her.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.