Dagen i dag har vært utrolig stressende, alt har skjedd på en gang og jeg har ikke hatt tid til å ta telefonen, lese sms eller epost. Dagen har vært fylt med mange spennende møter og effektive workshops og resten av kvelden skal jeg bruke på å komme ajour.

I dag har jeg lovet dere å fortelle mer om den nye jobben min og jeg skal oppdatere dere litt. Dessverre kan jeg ikke komme med alle detaljer enda på grunn av papirer som ennå ikke er signert, men skal fortelle det som er offisiellt.

Fra og med i dag er en del av jobben min å være manager for en rekke bloggere. Dette har jeg hatt lyst til å gjøre veldig lenge, men det er først nå markedet er klart og jeg har muligheten til å gjøre en god jobb.

Slik bransjen er i dag utnyttes bloggere daglig av store kommersielle aktører og dette er noe av det jeg vil jobbe med å endre. Ved å lage standarer og å lære opp markedet til hvordan man behandler og jobber med bloggere, vil vi gradevis ha en mer stueren og profesjonell bransje og på den måten unngå å ødelegge markedet slik som i for eksempel Sverige.

Jeg er i dialog med endel andre bloggere som ennå ikke er offentliggjort, men jeg representerer følgende bloggere fra og med i dag:

Tor-Olav Borgenhttp://toroborgen.com
Elise Gabrielsenhttp://livingdoll.blogg.no
Belinda Jakobsenhttp://belindajakobsen.com
Kjetil Lundsteinhttp://thegiant.blogg.no
Kristina Andersenhttp://kristinaandersen.blogg.no
Kenneth Olsenhttp://kennetholsen.blogg.no
Madeleine Halmhttp://maddisin.blogg.no

Sammen med disse kommer jeg til å jobbe aktivt med å bygge opp merkenavnet deres samt å skape oppmerksomhet rundt dem og kjøre kampanjer og skaffe dem inntekter i forbindelse med bloggen.

Det gleder meg å jobbe tett med bloggere igjen! Som nevnt over er det ikke alt jeg på nåværende tidspunkt kan gå ut med, men at det kommer til å skje svært spennende ting rundt meg og i bloggnorge generelt i 2010 er det liten tvil om!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.