Jeg er en person som egentlig er glad i å trene, men er for dårlig til å ta meg tid og prioritere det. Trening vil gi meg overskudd, gjøre kroppen min mer balansert og jeg er ganske overbevist om at det også vil øke livskvaliteten min. Men det er vanskelig å komme i gang..

Det var derfor jeg fant ut at jeg rett og slett måtte lage et helt konsept rundt treningen hvis jeg skulle klare å komme inn i rutiner i forhold til trening. I min tid hos Colt satt vi derfor i gang samtaler med SATS for å lage en bloggkampanje hvor vi inviterte bloggere i alle aldere og fasonger til å trene via SATS og deres personlige trenere. Resultatet av dette er at jeg og Arnstein hadde vårt første time i går.

Det var ikke før jeg løftet de første vektene at det gikk opp for meg at jeg faktisk må jobbe hardt for dette, og første økt var slitsom. Jeg og Arnstein satt på bussen etter trening som slakt og så tomt ut av vinduet, vi satser på at det blir lettere fra mandag av 🙂

Men det var faktisk veldig deilig å komme i gang med treningen igjen, kommer til å ta dere med på treningsreisen min fremover. Kom gjerne med spørsmål eller tips til meg i kommentarfeltet.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.