Det er en sliten, men fornøyd Thomas som skriver dette, mens han sitter på bussen på vei hjem til Oslo. Selvom jeg er fornøyd med årets arrangement så gikk ikke alt som det skulle, som igjen får meg til å gjøre endel grep i forhold til neste år. Denne bloggposten vil ta for seg min evaluering av årets festival, hva som gikk som det skulle og hvor ting ikke var fullt så bra.


Foto: oyvindmal

For det første – det var altfor dårlig oppmøte, og mange av de som dukket opp gjorde det for andre grunner en festivalen. De som derimot var tilstedet og deltok koste seg veldig.

Det var bestillt litt over 200 billetter, men kun 76 stykker som faktisk sjekket inn, av disse var det rundt halvparten som faktisk deltok på selve arrangementet. Jeg har lest noen bloggposter som omtaler bloggcamp som en fiasko, det som provoserer meg er at disse bloggerene ikke var på området mer enn akkurat når de sjekket inn, deltok ikke på noen foredrag eller konserter og sov ikke på campen – med andre ord, de deltok egentlig ikke men kom kun for å feste.

Deltakere som deltok derimot, har kommet med mange gode tilbakemeldinger og synes gjennomføringen, foredragsholderene og musikken var av høy kvalitet. Noe som gleder meg og gjør at alt arbeidet rundt absolutt er verdt det!

Men, både den faglige og musikalske delen var bedre enn jeg hadde forventet.

Alle foredragsholderene leverte svært gode og relevante foredrag. Det at scenen lå utendørs i idylliske omgivelser rett foran en sandstrand gjorde at publikum slappet av og koste seg. Alle foredrag vil bli gjort tilgjengelig iløpet av de neste ukene for de som ikke rakk å se via VGTV.

Trym Bjønnes og Jarle Bernhoft sørget for en fantastisk stemning på lørdagen og imponerte de rundt 80 oppmøtte (det var gratis inngang for alle under konsertene). Hed Kandi på fredag leverte også, og det var mange som fortalte at de hadde en av de beste klubbopplevelsene sine på Kick den natten (desverre bestemte de seg for å endre aldersgrense til 20 en time før vi åpnet, så noen bloggere slapp ikke inn – dette er noe jeg skulle ønske vi kunne unngått).

Det var desverre få frivillige, men en imponerende dugnadsånd fra de som stilte opp! Jeg er dere evig takknemlig, for en stemning dere skapte 🙂


Foto: Veronica Bremnes

På forhånd hadde rundt 80 mennesker skrevet som opp som frivillige, iløpet av ukene før festivalen minket denne listen betraktelig både pga av alder og diverse andre grunner. Dagen festivalen startet var vi nede i 6 frivillige, noe som skapte et problem. Takket være fantastiske mennsker som valgte å stille opp på sparket gikk alle vaktene opp. Jeg er utrolig imponerte og inspirert av alle de som har stått på i helgen, vi har blitt en sammensveiset gjeng! 🙂

Vi hadde under hele festivalen god kontakt med politi og brannvesen, samt en vaktsjef som var i nærheten av området til enhver tid, og er derfor glad for at sikkerheten ble ivaretatt hele tiden. Det eneste jeg har fått negativ tilbakemelding på er at toalettene ikke ble sjekket og vasket så ofte som de skulle, dette er selvfølgelig uheldig og noe som burde vært unngått. Men alt i alt var ting på plass til enhver tid og folk kunne få kjøpt mat, drikke og is når de trengte påfyll.

Været var også helt fantastisk, strålende sol og lite vind (bortsett fra fredag). Folk koste seg i gresset og noen våget seg ut i vannet også.


Foto: coltpr

Alt i alt er jeg veldig glad for at de som deltok virker som har kost seg, og setter utrolig pris på alle som tok turen ned. Neste år blir det nok Oslo som blir lokasjonen, og jeg tenker også på om vi må forandret formatet litt. Men vi får se..

Nå skal det bli godt med et par netter med ordentlig søvn ihvertfall, ble altfor få timer iløpet av helgen.

Takk igjen 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.