Som de som følger meg på Twitter og Facebook vet så har selskapet jeg jobbet for Creo fusjonert med selskapet DIST. Tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om dette snart, for det er en veldig spennende tid, men ville bare skrive et raskt innlegg med et viktig kampanje som en av DIST sine kunder kjører på nett nå.

Kampanjen heter The Long Run og skal engasjere både gutter og jenter til å sette fokus på jenter som har det vanskelig i fattige land.

Plan skriver selv om kampanjen: «Der barn ikke har det bra, har jentene det verst. Dette er det dramatiske utgangspunktet for Plans Jentekampanje. I mange samfunn der vi jobber, blir jenter sett på som mindre verdt enn gutter. Det kan vi ikke akseptere. Vårt mål i Jentekampanjen er å skape oppmerksomhet og engasjement for jenter i fattige land. «

For å bidra så oppforder jeg alle til å laste ned den superfreshe iPhone appen som er laget, hvor målet er at man skal logge løpetimer som skal tilsvare at man løper igjennom 46 land. Ambisisøst, men oppnålig.

Du kan også hjelpe med å like kampanjen på Facebook.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.