I går arrangerte jeg for andre gang FREE HUGS i Oslo! Det var nok en gang en fantastisk opplevelse og jeg takk alle som dukket opp. Det var hele 330 påmeldte på Facebook men ikke mer enn 15-20 stykker som dukket opp, men det dempet ikke stemningen!

Jeg driver i skrivende stund på å redigere filmen som jeg lager av klippene vi tok i går, men kan nok ta en stund før den er ferdig (travel uke). Så hold ut! I mellomtiden deler jeg litt bilder med dere, enjoy! 🙂

Hvis du ønsker å delta neste gang, meld deg inn i Facebooksiden vår.

4 thoughts on “Bilder fra FREE HUGS i går

  1. dersom det skal arrangeres en gang til i sommer, anbefaler jeg uken det er øyafestival. da er det nok mange i byen som har anledning til å delta, som ikke har anledning andre ganger i året.

  2. dersom det skal arrangeres en gang til i sommer, anbefaler jeg uken det er øyafestival. da er det nok mange i byen som har anledning til å delta, som ikke har anledning andre ganger i året.

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.