Hei mine venner! Det har vært litt stille på bloggen den siste tiden, rett og slett på grunn av at tiden ikke strekker til – det går i ett fortiden. Trodde juli skulle være en rolig mnd, men på jobb har vi mer å gjøre en noengang.

Misforstå meg ikke, jeg elsker det – men gjør at bloggen ikke blir oppdatert så ofte som jeg skulle ønske. Jeg har masse på hjertet og notatet mitt med bloggideer blir stadig lengere, så må få satt meg ned så raskt som mulig å få ut litt av hva jeg har på hjertet.

Det som er ekstremt viktig når man har travle perioder er kunsten å slappe av i korte perioder og ha kvalitetstid med seg selv, og folk man er glad i.

Akkurat nå er jeg en tur i Kristiansand hvor jeg nyter solen, god mat og nydelige mennesker. I går var jeg ute en tur med Erich og Hallgeir og hadde dype samtaler for å løse verdensproblemer, i dag har jeg slappet av med Marte, Erich, Belinda og Kjetil i Nupen parken, i kveld skal vi feste sammen med gjengen til Marte.

Good times 🙂

Hvordan er din helg?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.