Filmen Across The Universe er inspirert av sangene til Beatles, og er en utrolig vakker film alle burde se. Den forteller om unge Jude som reiser til USA for å finne sin ukjente far, og ikke minst – seg selv.

På reisen møter han mange fantastiske mennesker som blir gode venner og hjelper Jude på veien. Alt er blandet sammen med herlige versjoner av kjente og ukjente Beatles sanger.

Har du en film dere anbefaler meg å se? Og har du sett Across The Universe?

12 thoughts on “Across The Universe

 1. Bestevenninnen min satte meg ned i går og sa “denne filmen SKAL du se” før hun satte “the Fall” inn i DVD spilleren.

  jeg er utrolig glad for at hun gjorde dette, ettersom det vel er den mest fantastiske filmen jeg har sett når det kommer til hvor estetisk den er. Fargebruken som er i denne filmen er helt usansynlig og enhver person som har sans for film burde virkelig se den.

 2. Bestevenninnen min satte meg ned i går og sa “denne filmen SKAL du se” før hun satte “the Fall” inn i DVD spilleren.

  jeg er utrolig glad for at hun gjorde dette, ettersom det vel er den mest fantastiske filmen jeg har sett når det kommer til hvor estetisk den er. Fargebruken som er i denne filmen er helt usansynlig og enhver person som har sans for film burde virkelig se den.

 3. Hei, jeg er en relativt fersk blogger og fant fram hit da jeg googlet “bloggtips”. Skrev en kommentar under “Bloggtips for nybegynnere”, men siden det er så lenge siden du publiserte det innlegget, skriver jeg det samme her: For en fantastisk blogg du har, lettlest og lærerik, tusen takk!

  PS Nå fikk jeg jammen et godt filmtips på kjøpet.

  Hilsen Tone

 4. Hei, jeg er en relativt fersk blogger og fant fram hit da jeg googlet “bloggtips”. Skrev en kommentar under “Bloggtips for nybegynnere”, men siden det er så lenge siden du publiserte det innlegget, skriver jeg det samme her: For en fantastisk blogg du har, lettlest og lærerik, tusen takk!

  PS Nå fikk jeg jammen et godt filmtips på kjøpet.

  Hilsen Tone

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.