Mye av hverdagen min går med på twitter (les: slik bruker jeg twitter) og er innom en 10-20 twitter profiler hver eneste dag. Det er endel ting jeg legger merke til og som avgjør om jeg velger å følge personen eller ikke, små relativt enkle ting å tenke over.

  1. Bruk et profilbilde av deg selv
    Mennesker relaterer seg raskt til et ansikt, det er derfor viktig å bruke ansikter (nærbilder) av deg selv istedet for et langt ifra, eller av andre ting. Jeg følger så og si aldri noen som ikke har profilbilde.
  2. La folk vite hvem du er – ha en bio
    Profiler uten bio er uhøflig, akkurat som du ikke gidder og fortelle de som vurderer å følge deg hvem du er. Skriv en kort men spisset bio som forteller hvor du jobber og hvordan du er som menneske.
  3. Du er et menneske, ikke en robot
    Se igjennom profilsiden din en gang i uken, les igjennom twitter meldingene du har delt. Hvis de er fyllt av autotweets med masse hashtags og retweets kan du fort bli tatt som en robot og ikke et menneske. Prøv å krydre det du deler med personlige tanker, gå i dialog med de du følger og prøv å ha litt varierende innhold. Hvis de 30 siste tweetsene dine ser nesten helt like ut, blir du fort kjedelig og folk lar vær og følge deg.

Det var mine 3 tips for å komme i gang med twitter, har du andre tips?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.