“Mitt budskap til verden” prosjektet

UPDATE: Se videoen vi laget her

I desember 2008 publiserte en som kaller seg MadV ut en video hvor mange mennesker fikk mulighet til å dele én setning med verden. Jeg elsker budskapene som komme frem og har lyst til å se om norske bloggere har lyst til å delta i noe lignende.

Derfor utfordrer jeg DEG til å lage en bloggpost med et bilde av hånden din hvor du skriver et budskap du vil dele med verden, og oppfordrer andre bloggere til å gjøre det samme.

Link til dette innlegget og legg igjen en kommentar, så jeg på slutten kan samle alle bildene i en video.

Photo on 2009-11-08 at 14.30

Gleder meg til å se alle bidragene :)

Du kan også melde deg inn i Facebook siden for å se bildene etterhvert som de kommer inn, og hjelpe oss å dele prosjektet med resten av Norge.

0 responses to “Mitt budskap til verden” prosjektet

 1. Oi, jeg ser nå at jeg har akkurat samme budskap som deg, bare i litt annen form. Det var litt flaut :s Men vi er jo enige i det minste, haha :P

 2. [...] og sitater av andre, Utfordringer | Tags: Gandhi, Hinduismen, Utfordring | Leave a Comment  Thomas Moen oppfordrer Norske bloggere til å dele ett budskap med verden. Ett konkret budskap, skrevet på hånden din avbildet med deg selv. Jeg synes dette er en av de [...]

 3. [...] Thomas Moen har nok en gang starta nåke stort. “Mitt budskap til verden” – oprinnelig starta av Madtv. Sjekk ut innlegget til Thomas her. “I desember 2008 publiserte en som kaller seg MadV ut en video hvor mange mennesker fikk mulighet til å dele én setning med verden. Jeg elsker budskapene som komme frem og har lyst til å se om norske bloggere har lyst til å delta i noe lignende.” [...]

 4. [...] ville du sagt om du fikk fortelle ett motto til verden? Thomas Moen har et prosjekt gående hvor du kan gjøre nettopp det! Så her er min lille formodning til alle [...]

 5. [...] Thomas Moen holder på med et prosjekt, inspirert av denne videoen her. Prosjektet går ut på at du skal skrive en setning du vil dele med verden i hånden din, ta bilde av det og legge ut på bloggen. Til slutt vil Thomas samle alle budskapene og lage en video av det. Jeg synes dette hørtes kjempespennende ut, så mitt budskap er: There is always someone out there who will care for you. Setningen kommer fra sangen “Hold On Be Strong” som er en sang som betyr masse for meg. Teksten og melodien er skrevet av Mira Craig til Melodi Grand Prix i 2008, og den ble sunget av Maria Haukaas Storeng som vant den norske finalen og kom på 5 plass i Eurovision Song Contest. Teksten betyr kjempemasse for meg, spesielt denne setningen. [...]

 6. [...] budskap til verda! (: Inspirert innlegget til han godaste Thomas Moen.  Det handlar om og sjå det positive før det negative, gjere andre glade, glede seg over dei [...]

 7. Hei Thomas
  Spenstig prosjekt,som viser «hand»lekraft, og at du kan «hand»skes med manuelle bloggposter, Mano-a-mano. Nå blir det «hand»ling.
  Shake hands!

 8. Dette må jeg være med på! Jeg må bare få tatt et bilde først, og det skal jeg prøve å få til i morgen! Det er vel ikke for sent…?

 9. [...] Thomas Moen har et prosjekt gående hvor han utfordrer alle (bloggere) til å skrive sitt budsap til verden på hånden og ta bilde av den. Prosjektet (som etterhvert har vokst seg stort, 130 bloggere er med så langt) er inspirert av denne nydelige videoen – resultatet av en lignende oppfordring som den Thomas nå sender ut i det norske bloggelandet. Planen hans er å samle alle de norske budskapsbildene i en video, den gleder jeg meg til å se! [...]

 10. [...] publisere det et sted. Du bør selfølgelig skrive et innlegg om det i din egen blogg og linke til dette innlegget. Viktigst av alt så må du kommentere samme innlegget om hvor han finner bildet. Synst [...]

 11. [...] Thomas Moen har tatt initiativ til en flott greie hvor man skal ta bilde av seg selv og et budskap man ønsker å formidle verden. Jeg ville selvfølgelig være med, men jeg er som alltid litt sent ute. Vel, her er mitt bidrag: [...]

  • Aleksander

   Om det er klimakrise eller ikke; CO2 utslipp er ikke bra for dyr, mennesker eller noe annet! Så å redusere utslippene av farlige gasser er jo en god ting, med eller uten nordpolen…..

 12. [...] Derfor utfordret han oss bloggere til å lage en bloggpost med et bilde av hånden vår, hvor vi skrev et budskap vi ville dele med verden. Jeg lever som kjent under mottoet “bedre sent enn aldri”, og sendte inn mitt “buskap til verden” til Thomas via mms sent i går kveld, akkurat tidsnok til å rekke å bli med i videoen han har mekka sammen. [...]

 13. Her er mitt bidrag!kjempebra dette her thomas.
  “http://leopardstyle.blogg.no/1258559730_mitt_budskap_til_dere.html#comment

 14. Reidun Carstens

  Jeg berømmer manges engasjement.

  Dessverre er bløffene om CO2 den veste vitenskapelige skandale i vår tid.
  Flere har påpekt dette gjennom flere år, at det er umulig at det kan stemme det som IPCC/FN’s klimapanel publiserer.

  Det er meget alvorlig at man er blitt forledet og hjernevasket til å tro på dette her. Rett og slett rundlurt av mennesker man i utgangspunktete skulle tro arbeidet til det beste for verdens befolkning.
  To har til og med fått Fredsprisen basert på århundrets største svindel.

  Det er forskjell på menneskeskapt CO2 ( noe som viser seg å være en gigantsvindel ) og forsøpling av denne jordklode.
  Vedrørende forsøpling, overforbruk i I-land, alvorlig inngrep i jordas lunge, regnskogene, all gift som slippes ut i havene….herom hersker det ingen tvil om at mennesket forsøpler.

  CO2 er blitt en gigantisk pengemaskin der mange har tjent seg søkkrike på klimasvindel, herav bl.a Al Gore.

  Det hele er bare en bunnløs tragedie og skam !

 15. Heisann.
  Jeg kom over siden din i dag, og så dette innlegget. Det første jeg gjorde var å gå på youtube, der fant jeg resultatet. Jeg må bare si at jeg ble ordentlig inspirert og rørt av denne videoen. Et utrolig bra tiltak! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som ble inspirert av alle disse flotte budskapene. Utrolig bra! Jeg håper det er i orden at jeg legger ut videoen, eller linker til den på min blogg, slik at flere får med seg disse bra budskapene :) Jeg linker selvsagt til din side.

  Takk for en inspirerende video! Jeg kommer garantert tilbake hit, du skriver veldig bra.

  Tina

 16. Dette var SÅ flott! Jeg hadde tenkt å bli med, men hadde det alt for travelt. Resultatet ble bra! Håper du(og eller andre) gjør det samme på nytt =) Er bra med sånne filmer som får deg til å smile og tenke mer positivt!

 17. [...] Thomas Moen holder på med et prosjekt, inspirert av denne videoen her. Prosjektet går ut på at du skal skrive en setning du vil dele med verden i hånden din, ta bilde av det og legge ut på bloggen. Til slutt vil Thomas samle alle budskapene og lage en video av det. Jeg synes dette hørtes kjempespennende ut, så mitt budskap er: There is always someone out there who will care for you. Setningen kommer fra sangen “Hold On Be Strong” som er en sang som betyr masse for meg. Teksten og melodien er skrevet av Mira Craig til Melodi Grand Prix i 2008, og den ble sunget av Maria Haukaas Storeng som vant den norske finalen og kom på 5 plass i Eurovision Song Contest. Teksten betyr kjempemasse for meg, spesielt denne setningen. Så oppfordrer jeg alle dere andre som leser dette til å gjøre det samme! [...]

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.